ת"א
בית משפט השלום חיפה
|
6243-08
14/03/2010
|
בפני השופט:
יפעת מישורי
|
- נגד - |
התובע:
אברהם בלום
|
הנתבע:
מנורה חברה לביטוח בע"מ
|
|
החלטה
1.אני מורה כי העדויות הראשיות תוגשנה בדרך של תצהיר ובהעדר החלטה אחרת על המצהירים להופיע לביהמ"ש למועד שיקבע להוכחות.
א. סדר הגשת התצהירים הוא כמפורט להלן:
ב"כ התובע יגיש תצהירי עדיו תוך 60 יום מהיום.
ב"כ הנתבעת תגיש תצהירי עדיה תוך 60 יום לאחר מכן.
תצהירי חוקרים יוגשו בתום שמיעת ראיות התביעה.
ב.לתצהירי העדים יצורף תיק מסמכים אשר בדעת הצדדים להפכם למוצגים בתיק. כן יציין כל אחד מבעלי הדין את מספר העדים שעדותם אינה יכולה להיות מוגשת בתצהיר.
ג. כל אחד מבעלי הדין ימציא העתק מתצהירי עדיו ומתיק המסמכים, לרבות הודעתו לביהמ"ש, ישירות לבעל הדין האחר.
ד. שום דבר האמור בתצהירי הצדדים לא יחרוג מגדר העובדות שהמצהירים יכולים להעיד עליהן מידיעתם האישית, ולתצהירים יצורפו אך ורק מסמכים אשר ניתן היה להגישם באמצעות המצהירים אילו היו מוסרים עדותם בעל פה במהלך המשפט.
ה.צד הסבור שבתצהירי הצד שכנגד נכללו הצהרות או שצורפו להם מסמכים, בניגוד לדיני הראיות, יהיה רשאי להשמיע התנגדויותיו בפתח הישיבה הבאה.
ו.הצדדים לא יהיו רשאים להעיד עדים אשר ניתן היה לקבל את עדויותיהם הראשיות בתצהירים.
ז.יש לבצע את תשלום מחצית האגרה השניה קודם למועד שנקבע להוכחות, למעט בתיקי נזקי גוף.
ח.הצדדים יהיו ערוכים לסיכום טענות בעל-פה במועד הדיון.
2.נקבע לשמיעת הוכחות ליום 2/11/10 בשעה 10:30.
3.ב"כ הצדדים יוודאו עם המומחים כי המועד שנקבע מתאים ליומנם, ובמידה ולא - יגישו לביהמ"ש רשימת מועדים חילופיים מתואמים עם המומחים ועם הצד שכנגד. ב"כ התובע יוודא מול ד"ר מרואן וב"כ הנתבעת מול ד"ר פולמן וזאת יש לבצע בתוך 30 יום מהיום.
ניתנה והודעה היום כ"ח אדר תש"ע, 14/03/2010 במעמד הנוכחים.
יפעת מישורי, שופטת